POM West-Vlaanderen

 

POM West-Vlaanderen voert het sociaal-economisch beleid van de Provincie West-Vlaanderen uit en focust hierbij op de thema’s innovatie, ondernemerschap, transport & logistiek en arbeidsmarkt. POM West-Vlaanderen brengt de juiste partners en kennis samen zodat West-Vlaamse ondernemers kunnen groeien en ondernemen op hoog niveau.

www.pomwvl.be

VDAB

VDAB staat voor Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding. Als sociale taak is het zijn eerste bekommernis werkgever en werkzoekende met elkaar in contact te brengen. VDAB engageert zich om elke werkzoekende optimaal bij te staan bij het vinden van een passende job. Van inschrijving, tot de eerste werkdag. Op economisch vlak wil VDAB een betrouwbare partner zijn voor alles wat met personeelsbeleid te maken heeft. Om die opdrachten zo efficiënt mogelijk uit te voeren, biedt VDAB arbeidsbemiddeling, training & opleiding en loopbaanbegeleiding aan.

www.vdab.be

VIVES

Studeer bij hogeschool VIVES op een van onze campussen of van bij je thuis op afstand. Maak kennis met onze expertisecentra waarbij bedrijven en organisaties, ook start-ups, terecht kunnen voor dienstverlening en onderzoek. Met onze navormingen ontwikkel je je verder als professional. Maak kennis met wat je kunt en wilt!

www.vives.be/nl/campussen/brugge/brugge-xaverianenstraat