w4w Maakindustrie

De maakindustrie is de sector bij uitstek die vandaag geconfronteerd wordt met de uitdagingen van de toekomst. Zo is de arbeidsmarktkrapte een actuele bedreiging voor de verdere ontwikkeling van de maakindustrie in West-Vlaanderen. Anderzijds bieden digitalisering en robotisering ook kansen om de kwaliteit van werk te verhogen en om talent inzetbaar te maken én houden.

 

WEST4WORK Maakindustrie reikt, aan de hand van tal van concrete praktijken, diverse mogelijkheden aan om slimme keuzes te maken tijdens uw zoektocht naar talent. Neem een voorsprong door sámen de krachten te bundelen om beschikbare talenten aan te trekken en optimaal in te zetten.

 

Het namiddagprogramma van West4Work Maakindustrie biedt een ruime waaier aan praktijkgerichte workshops. Tijdens het arbeidsmarktsymposium geeft Marc De Vos, uitzonderlijk te gast in België, een frisse kijk op het arbeidsmarkt- en personeelsbeleid van de toekomst.  Aansluitend laten we Dominiek Callewier, CEO van AVC Gemino, Julie Lietaer, Strategy Manager van European Spinning Group en Tim Vannieuwenhuyse, gedelegeerd bestuurder van WAAK aan het woord over hun visie op en aanpak omtrent de inzet van menselijk kapitaal in de maakindustrie.

 

Tijdens de netwerkmomenten staan diverse organisaties u graag te woord.

 

We nodigen u van harte uit op dit gratis event dat nieuwe inzichten biedt, best practices voorstelt en kansen biedt om uw netwerk uit te breiden.

 

WEST4WORK Maakindustrie, Just make it!

  • RESOC Zuid-West-Vlaanderen
  • VDAB
  • POM West-Vlaanderen